හැකි සෑම විට ම තම නිවසේ ආහාර පිළියෙල කර ගන්න
-ජෛව රසායනය පිළිබද මහාචාර්ය චන්දිමා මධු වික්රමතිලක
ආසියාතිකයන් කාබෝහයිඩ්රේට ආහාර බහුල ව පරිභෝජනය කරන්නේ ඇයි?
අපිට ගැළපෙන ආහාර රටාව කුමක් ද?-කායික රෝග පිළිබද විශේෂඥ වෛද්ය රෝහණ දයාරත්න
ක්ෂණික ආහාර රැල්ලෙන් දරුවන් බේරා ගනිමු-
– ඇස් ලොමු ඩැහැ ගන්වන පර්යේෂණමය සොයා ගැනීම්